Електронно заключване за шкафчета YSH301

С доставка до 24 часа
 Състои  се от две части – активна и пасивна. Пасивната се монтира на подвижната част (вратичката), защото не се нуждае от захранване. Активната част се монтира от вътрешната страна на неподвижната част (касата). Активната част е снабдена с електромагнит и се захранва с 12V DC.
Електронно заключване YSH301 може да се съчетае с всякакво електронно устройство за контрол на достъпа, което е снабдено с релеен изход.(устройства с различен метод на идентификация- безконтактна карта, дистанционно управление, пръстов отпечатък и др. ) Отключването на вратичката се определя от времето, зададено на управляващото реле след като идентификатора е разпознат от четеца или приемника. Затварянето е напълно механично, което означава , че времето за отворена врата е неограничено.
Монтажът е лесен и удобен. Ниската консумация е предимство, тъй като не е необходимо да се предвижда мощен захранващ блок. Друга важна характеристика  е, че устройството е fail secure т.е. има консумация само когато се подава команда  за отключване.

Размер: 55Lx55Wx25H (мм)
Дължина на заключващия щифт: 18 мм

Диаметър на заключващия щифт: 7 мм

Напрежение: 12VDC  
Работен ток: 320mA


Пълно описание:

 

Цена: 48.00 лв.
бр.


ЕТИКЕТИ
заключващи механизми

Електронно заключване за шкафчета YSH301

* Всички цени са с включен ДДС