К40- Интелигентен биометричен терминал за отчитане на работно време и контрол на достъп

Приложение
Биометричен терминал К40 е лесен за монтаж и удобен за ползване. Напълно подходящ за всякакви обекти, при които трябва да се отчита присъствие на служители, а посредством RFID четецът и посетители. Малките му размери и вградената батерия с режим на работа без ток до 5 часа, позволяват да се ползва като мобилна система на строителни или други обекти, които нямат захранване и свързаност.


Описание на продукта
К40 е терминал за следене на работно време с различни методи на идентификация, чрез пръстов отпечатък, безконтактна карта или пин код.
Разпознаването се извършва до 1 секунда , което го прави подходящ за места с голям човекопоток. Продуктът има възможността да отчита присъствието по начало и край на работния ден.

LAN комуникацията между устройството и софтуера позволява неограничено разширение и възможност за създаване на централизирана система за следене на отдалечени обекти, а наличието на релеен изход дава възможността за управление на заключващ или друг механизъм, като бариера, асансьор, СОТ и други.

Безплатният софтуер за отчитане на работно време поддържа много функции и настройки, който спомагат за прецизно отчитане и улесняват работата на оператора. Той дава възможност за създаване на различни работни смени, предварителни графици, автоматично задаване на работните смени, въвеждане на отпуски, болнични и командировки, експортиране на справките и много други.
Цена: 504.00 лв.
бр.


ЕТИКЕТИ
icon

К40- Интелигентен биометричен терминал за отчитане на работно време и контрол на достъп

* Всички цени са с включен ДДС