Условия за доставка

Доставката за територията на страната става с куриер посочен от клиента, като заплащането към нас е с наложен платеж в лева. Разходите за куриерската услуга се поемат от клиента по ценова листа на спедиторската фирма. При поръчка на обща стойност над 1000 лв. предпочитаният начин за плащане е с банков превод.  При поръчка на някои модели компютърни конфигурации, монитори, преносими компютъри и др., на стойност над 300 лв. без ДДС за територията на страната е възможно разходите по доставката да са за сметка на Булком 2000 Ко ЕООД. За да активирате доставката трябва да попълните коректно страницата с вашата поръчка. Въвеждането на ЕГН е задължително само ако желаете фактура. Ако не въведете ЕГН ще получите стоката си придружена със стокова разписка, с фискална касова бележка и гаранционна карта. Търговецът приел вашата поръчка ще се свърже с Вас за потвърждение и уточняване на начина на плащане и доставка. При възпрепятстване навременното изпълнение на доставката, Булком 2000 Ко ЕООД уведомява клиента за настъпилите обстоятелства.
Ние ви гарантираме че поръчаната от Вас стока:
-не е употребявана;
-не е излагана във витрина;
-няма механични дефекти и не е с нарушен търговски вид.
В случай че получите стоката с някой от изброените недостатъци или друга стока различна от поръчаната, ние ще ви я сменим с доставка за наша сметка или ще ви върнем парите.
Уважаеми клиенти Булком 2000 Ко ЕООД не носи отговорност за щети нанесени на техниката по време на транспорта осъществен от спедиторска фирма. Съветваме Ви преди да подпишете формуляра за доставка да се убедите, че по опаковката няма следи от удари. Ако има такива разопаковайте и разгледайте стоката пред куриера и ако има физически увреждания подайте оплакване към спедиторската фирма.