Често задавани въпроси (FAQ)

1. Трябва ли да се регистрирам на www.bulcom2000.com, за да направя поръчка?

 

Регистрацията е необходима, за да можем да попълним коректно фактурата, гаранционната карта и документа за доставката (товарителница). Ако по някаква причина не можете или не желаете да се регистрирате на www.bulcom2000.com, можете да наптавите поръчка и на тел. (02) 9 505 205. Регистрацията е препоръчителна за Вас, тъй като получавате потребителски профил, който съхранява историята на всичките ви поръчки и техния статус. Регистрирането Ви предоставя и възможност да ползвате преференциите, които даваме на постоянните си клиенти.

 

 

2. Трябва ли задължително да си въвеждам ЕГН при регистрация на www.bulcom2000.com?

 

Единния граждански номер (ЕГН) сме го посочили като задължителен в регистрационната форма на www.bulcom2000.com, но ако Вие сте фирма можете да попълните това поле с произволни цифри. Например: 9999999999.

За физическите лица, желаежи да получат фактура, ЕГН е задължително да се попълни. Ако сте физическо лице и въведете в полето ЕГН произволни цифри, няма да ви издадем фактура, а ще получите за покупката си касова бележка и гаранционна карта.

Булком 2000 Ко ЕООД е регистриран АДМИНИСТРАНОР НА ЛИЧНИ ДАННИ с рег. N 0015029 по Закона за защита на личните данни с всички произричащи от това задължения. Удостоверението ни за регистрация можете да видите в раздел "За нас".

 

 

3. Колко ще ми струва доставката?

 

Доставките се извършвате от куриерска фирма ЕВРОПЪТ или при възможност от предпочетен от Вас куриер. Цената на доставката зависи от теглото на пратката и от адреса за доставка. Тарифата за доставки можете да видите на интернет странизата на куриерската фирма.

За поръчки над определена стойност и адрес на доставка извън град София, Булком 2000 Ко ЕООД е възможно да Ви предложи като бонус безплатна доставка. В тези случаи плащането на стоката става задължително авансово с банков превод.

За поръчки на стойност над 50 лв. без ДДС и адрес за доставка в град София е възможно доставката да бъде безплатна, ако се извършо от наш служител в удобно за нас и за Вас време. За поръчки на стойност под 50 лв. без ДДС (т.е. 60 лв с включен ДДС)извършени от наш служител се заплаща допълнителна такса от 6 лв. с включен ДДС. 

 

4. Какви са начините да заплатя поръчаните от www.bulcom2000.com стоки?

 

За поръчки с адрес на доставка извън гр. София възможностите са наложен платеж на куриера или авансово плащане с банков превод.

За улеснение на клиентите ни Булком 2000 Ко ЕООД има разкрите разплащателни сметки в лева в три от най-големите банки: Уникредит Булбанк, Обединена Българска Банка (ОББ) и Централна Кооперативна Банка (ЦКБ). Ако разполагате със сметка в някоя от тези банки или внесете сумата в брой в някой от клоновете на тези банки към съответната наша сметка в същата банка, то разходите Ви по превода ще бъдат минимални.

При плащане с наложен платеж при доставката и такса на куриерската фирма за тази услуга. Към момента тази такса е около 2% от обявената стойност на стоката. Например: За стоки на стойност 1000 лв. тази такса ще е 20 лв. За да си спестите разходи ние Ви препоръчваме за покупки на стойност над 1000 лв. да използвате плащане с банков превод.

Клиенти желаещи да получат поръчаните стоки от нашия офис в гр. София могат заплатят в брой или с дебитна или кредитна карта. Разполагаме с ПОС терминали за карти Maestro, VISA electron и VISA. При плащане с карти VISA electron и VISA не можете да ползвате никакви отстъпки от обявените на www.bulcom2000.com цени.

 

 

5. Мога ли да получа поръчаните от www.bulcom2000.com стоки от вашия офис в гр. София?

 

Да, можете да получите поръчаните стоки от нашия офис, като в полето Адрес за доставка запишете: "Желая да получа стоките от Вашия офис."

 

 

6. Как да бъда сигурен, че съм изпратил поръчката си към Вас?

 

Ако поръчката Ви е изпратена успешно ще получите e-mail на пощенската кутия, с която сте се регистрирали на www.bulcom2000.com. Ако не получите такъв e-mail се обадете на тел. (02) 9 505205 в работно време, за да установим къде е причината.

 

 

7. Когато изпратя поръчка ще получа ли потвърждение, че ще бъде изпълнена и в какъв срок?

 

След като получим поръчката Ви наш служител проверява дали ще можем и в какъв срок да я испълним и Ви се обажда по телефон, за да Ви уведоми за това.